Trenger båten din NY KALESJE?
Kalesjemail: kalesje@jens-sagen.no - jsas@online.no
En original kalesje er det beste for din båt. Vi bruker kun kalesjeduk av beste kvalitet.
Størst i Norge - BEST P PRIS - 15 forskjellige dukfarger å velge mellom.

Kalesjeduk.  Kalesjeprøver.
Våre kalesjer er konstruert for å kunne tåle de mest ekstreme vær- og vindforhold. Det er derfor vi bruker Markilux 37 når vi produserer våre kalesjer. Markilux 37 er det beste innen kalesjeduk, det er et høykvalitetsprodukt som Schmitz-Werke i Tyskland produserer og produktet er markedsledende blant kalesjeduker i Europa.
Markilux 37 er laget av fiberstoffet polyacryl. Stoffet er spinndysefarget og er derfor gjennomfarget med høyeste fargeekthet.
Akrylduken er særdeles vannbestandig og motstandsdyktig mot råte, insekter, sur nedbør, måkeskitt, UV-lys m.m. Den krymper minimalt og er belagt med Polyurethan på innsiden. I tillegg er den impregnert utvendig mot vann, smuss, olje m.m. Tretti års erfaring med produksjon av kalesjer har lært oss hva som er best. Kalesjeduken skal ha høy kvalitet, men den skal også tilpasses den enkelte båt. Ved vår kalesjeproduksjon bruker vi dessuten alltid bomullsomspunnet polyester-tråd som er vannavstøtende. Videre brukes YKK-glidelåser, samt vindusplast av beste kvalitet. Det er dette som har vist seg å holde lengst.

OBS!
Ved henvendelse pr. E-mail bes Deres telefon / adresse oppgitt, da vi ofte trenger kontakt for å avklare detaljer.

Klikk for stort bilde.

Kalesjemail: kalesje@jens-sagen.no - jsas@online.no
Jens Sagen
- Kvalitet gjennom mer enn 50 år
Til Jens Sagen A/S
Til boat.no